Frico Service – Tryghed for dig og dine anlæg

Teknisk support og Service

Frico A/S tilbyder altid den fornødne tekniske support og service af vore produkter, som sikrer hurtig installation, komfortabel og energirigtige drift af de leverede løsninger.

Vi er stolte over vore produkters høje kvalitet, energieffektivitet og lange levetid. For at få det optimale ud af et aggregat og sikre maksimal ydelse år efter år, er professionel håndtering, regelmæssig vedligeholdelse og rengøring en nødvendighed. Derfor tilbyder Frico A/S både tryghedsaftaler, service, reparationer og indregulering.

Spar penge

Med Frico Service kan der altid rekvireres en specialiseret tekniker, som kan tage hånd om opgaven, hvad end der er tale om planlagt vedligeholdelse, service, reparation eller indregulering i forbindelse med en ny installation. Ved hvert besøg kontrolleres blandt andet, at aggregat og styringer er optimalt justeret til de pågældende forhold på anvendelsesstedet, så den optimale funktion og energieffektivitet sikres. Desuden vil den korrekt vedligeholdelse og håndtering forlænge levetiden på aggregatet, således at driftsomkostninger og investeringsudgifter mindskes. Kunderne får dermed dobbelt gevinst for pengene.

Spar tid

Frico Service leverer tjenester i hele Danmark med stor fleksibilitet. Vores teknikere er specialuddannede, certificerede og legitimerede i teknikken såvel som i produkterne. I alle servicebilerne medbringes et stort udvalg af de mest almindelige reservedele og supplerende produkter, så funktionsstop bliver så kortvarige som muligt.

Tempus Service tilbyder følgende:

 Service & Reparation

Servicering af aggregater og reparation efter nedbrud.

 Indregulering

I forbindelse med nye installationer udføres hel eller delvis styringsinstallation, herunder indregulering af styringsparametre og vandregulering, så anlægget fungerer efter hensigten med den bedst mulige performance og mindst mulig energiforbrug.

 Energioptimering

Gennemgang af eksisterende anlæg med energioptimering for øje, som derved fører til konkrete forslag til energioptimering.

 Tryghedsaftale

En tryghedsaftale fra Frico Service giver vished om, at der foretages kontinuerlig og proaktiv vedligeholdelse af aggregaterne i henhold til producentens anvisninger, herunder gennemgang af styringsparametre, rengøring og udskiftning af filtre.
Derved opnås forlænget levetid på aggregaterne, løbende energioptimering og en vished om at anlæggene altid fungerer efter hensigten med et godt indeklima og lave driftsomkostninger til følge.

Tempus Service