Frico A/S er leverandør til mange interessante projekter, hvor der nedenfor vil der fremgå eksempler på referencer.

Vi tilbyder rådgivning til bygherrer, rådgivende ingeniører, arkitekter, grossister, installatører og slutbrugere. Vi står til rådighed i alle faser; fra projektering til færdig installation af løsninger inden for industri- og komfortopvarmning samt energioptimering blandt andet ved åbentstående døre og porte.

Elgiganten lufttæpper

Elgiganten - Strøget København

Tempus Heat A/S har leveret lufttæpper, af typen Frico AD Conrinte, til Elgiganten på Støget i København. Lufttæpperne er monteret vertikalt ved siden af døråbningen på hver side i en specialfremstillet farve. Tempus Heat A/S har også leveret lufttæpper til Elgiganten i Roskilde, Kolding, Gentofte, Viby, Tilst og Aalborg. Til hver enkel butik er der brugt en lufttæppeserie, som passer til formålet.

Sterilcentralen Rigshospitalet

Det Nye Rigshospital - Sterilcentralen

Tempus Heat A/S har leveret lufttæpper, af typen Frico AGS5500 og Frico SIS (støjsvage lufttæpper), til Det Nye Rigshospital. Nybyggeriet bliver incl. sterilcentral på i alt 93.000 m2, der sammen med det nuværende hospital på 190.000 m2 kommer til at udgøre Det Nye Rigshospital. Prisen er 2,4 mia. kr. Det færdige byggeri vil bestå af en behandlingsbygning med over 200 senge og knap 30 intensivsenge, 33 moderne operationsstuer, et intensivafsnit, ambulatorier, billeddiagnostisk funktion samt nye rammer til forskning. Hertil kommer en sterilcentral, et nyt patienthotel, lokaler til administrationen og et P-hus.

Nordfløjen

Det Nye Rigshospital - Nordfløjen

Tempus Heat A/S har leveret lufttæpper, af typen Frico PA3500, til Det Nye Rigshospital. Den nye Nordfløj på Rigshospitalet i København kommer til at rumme sengeafsnit, operationsstuer, støttefunktioner og administration. Desuden bliver der etableret en tunnelforbindelse og en gangbro til det nuværende hospital. Byggeriet opføres i otte etager mod vest nedtrappende til tre etager mod øst ved Blegdamsvej. Det inddeles i syv afsnit, som bliver vinklet mod hinanden i en zig-zag-struktur for at skabe kortere afstande mellem de respektive funktioner. Byggeriet er opdelt i to faser, hvoraf første fase omfatter 54.700 kvadratmeter, mens anden fase omfatter 8.100 kvadratmeter.

Tempus-Vestas-1-1-796x364

Vestas

Tempus Heat A/S har leveret en skræddersyet løsning til Vestas i Ringkøbing, for at sikre et optimalt indeklima og energibesparelse ved åbentstående porte.

13854069-vanlse4-796x364

Kronen Vanløse

Kronen er det nye mødested i hjertet af Vanløse. Her har Tempus Heat A/S leveret lufttæpper der er installeret for at sikre god komfort for centerets besøgende.

Tivoli-hjornet-1-1-796x364

Tivoli Hjørnet

Det nye Tivoli Hjørnet ligger på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade. Her er der blevet skabt sammenhæng mellem Tivoli og byen. Tivoli Hjørnet rummer flere restauranter, food hall, butikker, hotelværelser og tagterrasse. Tempus Heat A/S har leveret lufttæpper, af typen PA4200, for at sikre et komfortabelt og energieffektivt indeklima.