Frico A/S

Frico A/S er en moderne rådgivnings-, handels- og servicevirksomhed, som er eksklusiv distributør af det komplette produktprogram fra Frico. Med fokus på mennesker, energi og økonomi leverer vi en bred vifte af energirigtige opvarmningssystemer.

Vi tilbyder rådgivning til bygherrer, rådgivende ingeniører, arkitekter, grossister, installatører og slutbrugere. Vi står til rådighed i alle byggeriets faser; fra projektering til færdig installation af løsninger inden for energieffektiv komfort og industriopvarmning samt energioptimering ved åbentstående døre og porte. Fra vore afdelinger i Horsens og Hørsholm servicerer vi kunder i Danmark, Færøerne og Grønland.

Kontakt Frico A/S for yderligere her.

Om Frico AB

Frico AB er markedsledende producent og leverandør af lufttæpper, strålevarme og kaloriferer i Europa. Frico AB er grundlagt i 1932 og er i dag et datterselskab under Systemair-koncernen, en af verdens største ventilationsvirksomheder. Produktionen finder primært sted i Sverige og Tyskland. Frico forhandles i 70 lande gennem datterselskaber, søsterselskaber eller distributører.

Frico forhandles i 70 lande gennem datterselskaber, søsterselskaber eller distributører. Læs mere om Frico her.