Tempus Heat A/S skifter navn til Frico A/S

Systemair AB har købt 60% af Tempus Heat A/S, hvorfor firmaet skifter navn til Frico A/S. Frico A/S vil fortsat have hovedkontor og lager i Horsens og et salgskontor i Hørsholm. Firmaet kommer til at fungere som hidtil, blot under et nyt navn.

Tempus Heat A/S har siden 2016 haft agenturet på Frico produkterne på det danske marked, og vi har fra begyndelsen koncentreret os om at udbrede kendskabet til og anvendelsen af Fricos energieffektive og intelligente løsninger indenfor komfort- og industriopvarmning.

Vores fælles passion for at skabe ideel opvarmning og energibesparende løsninger har ført os sammen, og vi ser gode muligheder for at styrke vores position på det danske marked som en del af Frico familien.

Frico A/S vil også i fremtiden være totalleverandør af systemløsninger indenfor komfort- og industriopvarmning samt lufttæpper til alle formål.

Firmaets kontaktoplysninger er uændrede og vi ser frem til et at betjene vores kunder som hidtil, blot under et nyt navn.

Med venlig hilsen

Frico A/S

Ronnie Haugaard Rasmussen

For yderligere information kontakt:

Ronnie Haugaard Rasmussen, Adm. Direktør, +45 50802023, +45 20858181

Calwin

Vi ser frem til et spændende partnerskab med CalWin A/S

Tempus Heat A/S er på markedet med energibesparende og klimavenlige systemløsninger til komfort- og industriopvarmning indenfor produktgrupperne, lufttæpper, kaloriferer, luftkonvektorer og strålevarme fra den anerkendte producent Frico AB. Vi forsøger på alle måder at gøre det let at anvende de intelligente og gennemtænkte løsninger fra Frico til glæde for slutbrugeren og til gavn for de udførende, og vi er behjælpelige i alle byggeriets faser lige fra projektering og dimensionering til beregning og udførsel. Derfor er det oplagt for os at indgå et partnerskab med CalWin som sikrer både synlighed og tilgængelighed for beregnere m.fl. Vi ser frem til at fortsætte vores spændende rejse sammen med CalWin, så endnu flere kan få gavn af kvalitetsprodukterne fra Frico AB, fortæller adm. direktør i Tempus Heat A/S, Ronnie Haugaard Rasmussen.

VVS messe

Vi takker for endnu en succesfuld VVS-Messe

Tusind tak til alle, der kom forbi Tempus Heat A/S stand på VVS-Messen, hvor der alle dage har været stor aktivitet.

Vi fik demonstreret virkningen af vores forskellige produkter samt de smarte styringer. Derudover vakte vores nye tiltag med Ice Bar stor opmærksomhed blandt de besøgende. De blev budt på is og fik oplevet på egen krop, hvor stor effekt et lufttæppe kan have ved at adskille temperaturzoner med luft.

Vi er meget beærede over den store interesse, som blev udvist overfor Tempus Heat A/S og vores produkter.

VVS messe 19

Mød Tempus Heat A/S på Danmark største VVS-messe

På VVS-messen d. 8-10 maj står Tempus Heat A/S klar til at fremvise vores energieffektive løsninger indenfor kategorierne:

  • Lufttæpper
  • Kaloriferer
  • Strålevarme
  • Luftkonvektorer

Fra den svenske producent Frico AB introduceres nu gulv- og loftkonvektorer, samt en helt ny serie af kaloriferer til produktsortimentet. Alle disse nyheder vil være at finde på Tempus Heats stand.

På vores stand D-6721 vil vi desuden demonstrere lufttæppers effekt både fysisk og via vores virtuelle illustration af lufttæpper i anvendelse i forskellige miljøer.

Elgiganten lufttæppe frico

Varmlufttæpper holder kulden ude af butikken

Varmlufttæpper holder kulden ude af butikken

Elgiganten holder medarbejderne raske og energiudgifterne nede i tæt samarbejde med leverandør af varmlufttæpper

Efter en varm sommer sniger kulde og træk sig igen ind i vores hverdag. I butikker, hvor døren åbner og lukker uafbrudt, er varmlufttæpper derfor en god løsning. Det ved man i Elgiganten, som benytter varmlufttæpper i sine elektronikvarehuse over hele landet.

– Vi benytter varmlufttæpper for at sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Især ved kassen og andre funktioner, der er placeret lige ved ind- og udgangen til alle vores 37 varehuse, er det vigtigt med ekstra fokus. Utilpasse eller syge medarbejdere er ikke i nogens interesse, og vi reagerer derfor, hvis der klages over træk fra døråbningen. Samtidig ønsker vi heller ikke at overbelaste vores ventilationsanlæg i forhold til opvarmning af butikken, siger Thomas Bredbjerg Nielsen, der er Project & Facility manager for Elgiganten.

Elgiganten lufttæppe frico

De seneste tre år har Elgiganten derfor samarbejdet med Tempus Heat om levering af varmlufttæppe-løsninger og er i den forbindel

se glade for, at Tempus Heat ikke blot løser den tekniske opgave, men også leverer dokumentation for den konkrete energigevinst og på den baggrund sørger for at indhente et offentligt energitilskud.

– Samarbejdet med Tempus Heat fungerer upåklageligt. Med ansvaret for 37 varehuse har jeg svært ved selv at gå i detaljer med den enkelte business case, men det klarer Tempus Heat for os. Så det er ren win-win. Samtidig er det gode anlæg, som vores VVS-firma er glade for at arbejde med, og prismæssigt er de også konkurrencedygtige, siger Thomas Bredbjerg Nielsen.

Tempus Heat forhandler det kendte fabrikat Frico og leverer skræddersyede løsninger til den enkelte butik. Herunder beregninger af den konkrete energibesparelse.

– Vores varmlufttæpper adskiller forskellige temperaturzoner og sikrer, at den kostbare opvarmede luft forbliver i forretningen, mens den kolde og generende luft bliver udenfor. Derved opnås et væsentligt forbedret arbejdsmiljø og dokumenterede energibesparelser på 50-70 procent. Dertil kommer energitilskuddet, som vi også er behjælpelig med, og som delvist kan finansiere installation af et nyt varmlufttæppe, siger Ronnie Haugaard Rasmussen, adm. direktør i Tempus Heat.

Billeder er fra hhv. Roskilde og Strøget i København.

Lager Tempus Heat

Adresseændring – Tempus Heat A/S flytter til større faciliteter i Horsens

Vi oplever en fortsat stigende efterspørgsel efter vores systemløsninger indenfor energieffektiv komfort og industriopvarmning hvorfor vi har valgt at flytte til nye og større faciliteter. Pr. 13. juli 2018 flytter vi vores lager og kontorfaciliteter fra den nuværende adresse i Løsning til Vågøvej 13 i 8700 Horsens.

Ved samme lejlighed flytter vi vores administration til afdelingen i Hørsholm, hvorfor virksomhedens adresse fremover vil være Slotsmarken 18, 2970 Hørsholm. Øvrige kontaktoplysninger er uændrede.

Ændringerne foretages for at sikre fokus på kerneforretningen som består af rådgivning, dimensionering og support på kvalitetsprodukterne fra Frico. Den forøgede lagerkapacitet sikrer vore kunder større tilgængelighed, øget fleksibilitet og kortere leveringstider på løsninger indenfor vores produktkategorier:

  • Lufttæpper
  • Kaloriferer
  • Strålevarme
  • Konvektorer

Det nye setup vil sikre at vi i fremtiden kan gennemføre dag-til-dag levering af endnu flere produkter i endnu større mængder. Ved bestilling inden kl. 10.00 kan levering foregå efterfølgende hverdag.

Vi ser frem til at tage de nye faciliteter i brug og til at betjene jer i fremtiden. – benyt vores rådgivning indenfor energieffektiv komfort og industriopvarmning.

Med ønsket om en god sommer til alle vores kunder og forretningsforbindelser.

 

Københavnermessen

Tempus Heat A/S deltager på Københavnermessen

Mød Tempus Heat A/S på Københavnermessen

Spar på energien og opnå bedre komfort. Vælg de intelligente- og energibesparende lufttæpper og kaloriferer fra Tempus Heat A/S.

Københavns Blikkenslager og VVS Laug afholder en Københavner fagmesse og netværksdag for alle VVS installatører og deres svende, lærlinge og administrative personale. Københavnermessen foregår på Brøndby Stadion d. 7. juni 2018 fra kl. 10-17.00.

På Tempus Heat A/S stand vil det være muligt at høre om vores produktsortiment indenfor vvs; lufttæpper, kaloriferer, konvektorer, vandbåret strålevarme og tilhørende styringer. Derudover vil det være muligt at opleve 3D illustration af, hvordan lufttæpper virker i praksis i forskellige miljøer.

Billedresultat for københavnermessen

 

el&teknik

Succesfuld introduktion af Tempus Heat A/S nye el-forretningsområde på EL&TEKNIK

3 succesfulde dage på EL&TEKNIK messen 2018

Vi er hjemvendt efter nogle travle og berigende dage på EL&TEKNIK messen, fyldt med spændende møder og gode dialoger omkring komfort- og industriopvarmning. Med over 100 registrerede gæster på Tempus Heat A/S stand, har der været fart over feltet. Vi er meget beærede over den store interesse, som blev udvist overfor Tempus Heat A/S og vores produkter, herunder: strålevarme, terrassevarme, kaloriferer, konvektorer, lufttæpper og intelligente styringer til energirigtig opvarmning.

 

Billedresultat for el og teknik