Jylland & Fyn
Ronnie Rasmussen2

Ronnie Haugaard Rasmussen

Adm. Direktør
Emil Olsen2

Emil Olsen

Distriktschef, Vest
+45 2085 5033
emil.olsen@frico.dk
Anne Egmose 2

Anne Egmose

Salgssupport & Administration
+45 5080 2023
anne.egmose@frico.dk
Sjælland
Kim hjemmeside

Kim Lindegaard

Distriktschef, Øst
Katinka3

Katinka Milton

Salgssupport

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med:

Frico A/S er behjælpelige med energibesparende løsninger, som samtidig skaber komfort. Det gælder inden for lufttæpper, strålevarme, kaloriferer og konvektorer. Med intelligente løsninger bruger produkterne ikke unødvendig energi, hvilket gør produkterne effektive og skaber et godt miljø på arbejdspladsen. Med Frico’s produktsortiment tilbyder Frico A/S markedets mest energieffektive løsninger.

Energitilskud på lufttæpper
Lufttæppeinstallationer fra Frico A/S  har – udover positiv effekt på arbejdsmiljøet – dokumenteret positiv indvirkning på bygningers samlede energiforbrug.
Har I et lufttæppeprojekt, er det muligt at søge om energitilskud. Frico A/S står til rådighed i alle faser; fra projektering til færdig installation af løsninger inden for industri- og komfortopvarmning samt energioptimering blandt andet ved åbentstående døre og porte. Læs mere om energitilskud her.

Mange kommercielle bygninger lider af træk og et køligt klima ved indgangspartier. Området er stort set umuligt at bruge, og de påvirkende klager over kulden. Frico A/S tilbyder forskellige løsninger, som løser problemet, og i stedet skaber komfort. Lufttæpper, strålevarme, kaloriferer og konvektorer kan bruges til at løse et givent problem. Frico A/S tilbyder rådgivning, og skræddersyer den rigtige løsning for jeres virksomhed.

Frico A/S tilbyder rådgivning i alle byggeriets faser. Fra planlægning og projektering til færdig installerede og afsluttede projekter – uanset om det drejer sig om projektering af nye bygninger med et godt arbejdsmiljø og energirigtige indretninger, eller forbedring af eksisterende bygninger og arbejdsforhold.

Vi har stor erfaring med løsning af ubekvemme trækgener, lugtgener og kuldeindfald der påvirker arbejdsmiljøet i, og omkring, døre og porte. Vore løsninger tilgodeser arbejdsmiljøet og resulterer i mange tilfælde i energibesparende- og miljørigtige investeringer for vores kunder.

Benyt vores rådgivning i forbindelse med projektering og udførsel af varmetekniske løsninger inden for energieffektiv komfort og industriopvarmning.

Benyt vores rådgivning og koordinering i forbindelse med installation.

Vi er stolte af at levere energieffektive kvalitetsprodukter med lang levetid. En tryghedsaftale med Frico A/S Service sikrer dine energieffektive anlæg den nødvendige vedligeholdelse og rengøring, som holder aggregaterne i optimal funktion år efter år. Læs mere om Frico A/S Service her.

 

Kontakt os

Kontakt os for gratis- og uforpligtende rådgivning om løsningen på dine behov.
Info@frico.dk