Tempus Heat A/S cookie- og privatpolitik

Under cookie- og privatpolitik anvender Tempus Heat A/S cookies til følgende formål:

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site. Udvikling, så vi kan se hvilke sider, der vises igen til samme bruger, samt registrere hvilke link der klikkes på.

1. Ejeroplysninger

Website udbydes af:

Tempus Heat A/S
Slotsmarken 18, 2970 Hørsholm
Vågøvej 13, 8700 Horsens

CVR: 37304948
Telefon: +45 50 80 20 23
Email: info@tempusheat.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, og vore brugeres interesser, for at kunne tilpasse indhold herefter.

2.4.1 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.4.2 Google Adwords remarketing (reklame)
Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt tempusheat.dk
Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/
Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

2.4.3 Mouseflow (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Mouseflow til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Mouseflow: http://mouseflow.com/opt-out/

3. Brug af personoplysninger

3.2 Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold.

Tempus Heat A/S gemmer ikke personoplysninger, medmindre du kontakter os pr. mail eller telefon – dette gælder for besøgende på tempusheat.dk. For vores kunders brug af analyseværktøjer bliver du gjort opmærksom på brugen af personoplysninger i forbindelse med anvendelse.

Vi gemmer oplysninger om de besøgendes adfærd på siden, men oplysningerne er anonyme, og vi kan ikke identificere personerne bag de enkelte brugere af sitet.

3.1 Nyhedsbreve
I forbindelse med tilmelding til Tempus Heat A/S nyhedsbreve registrerer vi din e-mail.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos tempusheat.dk, skal du rette henvendelse på info@tempusheat.dk eller telefon 50 80 20 23. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.